Personvernerklæring

Sist oppdatert 30. juni 2018.

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke dine personlige data til å gi deg informasjon om våre arrangementer og tilbud. Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Denne personvernerklæringen forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysninger.

 

  1. Hvem vi er:

Varen – Randaberg kulturscene er en kommunalt drevet kulturscene. Den driftes av kulturavdelingen i Randaberg kommune. Vi arrangerer foredrag, konferanser, konserter og andre former for scenekunst, og tilrettelegger for eksterne leietakere av scenen. Vi jobber særskilt for det lokale kulturlivet, mot lokale lag og foreninger, men har også arrangementer med et regionalt tilsnitt.

 

  1. Personopplysninger vi samler inn fra deg:

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson, og kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og fødselsdato- og nummer.

Personopplysninger vi samler inn omfatter din e-postadresse og evt. ditt navn som abonnent på nyhetsbrev. Kredittkortopplysninger i forbindelse med billettkjøp blir ikke tatt imot eller lagret av oss, men av vår tredjeparts betalingsformidler Linticket As.

 

  1. Hvorfor vi samler inn personopplysninger:

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne informere våre medlemmer og abonnenter om vår virksomhet via våre nyhetsbrev.

 

  1. Hvordan dine personopplysninger brukes:

Av personopplysningene vi samler inn om deg (se punkt 2), bruker vi først og fremst din epost-adresse til utsendelse av nyhetsbrev. Du vil kun motta nyhetsbrev om du aktivt har meldt deg på dette. I nyhetsbrevene sender vi informasjon om våre arrangementer og annen informasjon om kulturscenen. Her bruker vi programmet Mailchimp. Ønsker du å abonnere på nyhetsbrevene, trykker du her.

 

  1. Hvordan du kan få tilgang til og hvordan du kan oppdatere dine personopplysninger:

Du kan når som helst tilgang til og oppdatere dine personopplysninger ved å sende en e-post til post@randabergkulturscene.no. Du kan også oppdatere dine opplysninger ved å trykke på lenken ”Du kan oppdatere dine preferanser her” nederst i nyhetsbrevene du mottar fra oss.

Meld deg av vårt nyhetsbrev ved å følge denne linken: avmelding.

 

  1. Hvordan vi deler dine personopplysninger med andre:

Vi deler ikke personopplysningene dine med noen.

Vi kan utlevere personopplysninger til norsk politi eller annen offentlig myndighet dersom vi får forelagt en beslagsbeslutning, rettslig kjennelse eller annet tilsvarende krav om utlevering av informasjon.

 

  1. Overføring av personopplysninger til land utenfor EU/EØS:

Vi overfører ikke dine personopplysninger til land eller organisasjoner utenfor land i EU eller EØS.

 

  1. Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger:

Dine personopplysninger blir lagret i inntil 3 år etter at ditt abonnement er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 10 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning.

 

  1. Dine rettigheter:

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke gitt etter denne Personvernerklæringen. Vi gjør det like enkelt for deg å trekke tilbake ditt samtykke som det er for deg å gi det.

Meld deg av vårt nyhetsbrev ved å følge denne linken: avmelding.
Du kan også trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss på post@randabergkulturscene.no.
Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger, eller å kreve retting av feilaktige opplysninger vi har lagret om deg.

 

  1. Din rett til å klage:

Dersom du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på e-post post@randabergkulturscene.no

Det er også mulig å sende en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener vår behandling av dine personopplysninger strider mot gjeldende personopplysningslov eller GDPR.

 

  1. Kontaktinformasjon

E-post: post@randabergkulturscene.no

Nettside: www.randabergkulturscene.no

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.