Nyttig info

Koronavirus

Les mer om hvordan vi forholder oss til smittevern og andre endringer vi gjør i forbindelse med koronapandemien.


Billetter

Billetter kan kjøpes via våre nettsider, på www.linticket.no og på folkebibliotektet i Randaberg (åpningstider her). For mer informasjon om billetter se her.


Konsertstart

Dørene inn til konsertsalen åpnes i god tid før konsertstart slik at publikum kan finne sin plass i salen. Dørene lukkes presis. Publikum som kommer for sent vil om mulig bli vist inn ved første naturlige pause.


Servering

Det er mulig å få kjøpt seg drikke og snacks til forestillingene fra en time før konsertstart.


Garderobe

Kulturscenen har ubetjent garderobe i foajeen der tøyet henger på eiers ansvar.


Hvordan komme til Varen?

Til fots og med sykkel

Varen ligger 800 meter fra sentrum i Randaberg og har gode sykkel og gangveier  hele veien frem. Det er godt med sykkelparkering i tilknytning til skolen og kulturscenen.

Med buss

Buss fra Stavanger – buss nummer 8 går til Randaberg sentrum. For rutetider se her.

Gangavstand til Varen fra Randaberg sentrum er ca 10 min.

Med bil

Kulturscenen ligger i tilknytning til Nye Harestad skole og like ved Randaberg Arena. Ta av e39 ved … og kjør mot Randaberg sentrum Varen ligger til høyre

Parkering

Det er gode muligheter for parkering rett ved kulturscenen utenfor Randaberg Arena. Parkeringen er ikke avgiftsbelagt.


Universell utforming

Varen – Randaberg kulturscene har universell utforming,og det er egne områder i salene med plass for rullestolbrukere. Vi har også ordninger for ledsagerbillett. Ta kontakt med betjeningen eller billettskranken for mer informasjon. Kulturscenen har også teleslynge til hjelp for hørselshemmede.


Fotografering og mobilbruk

Telefonbruk og fotografering kan forstyrre både andre gjester og de som opptrer, og vi ber om at publikum tar hensyn til dette. På en del arrangement er fotografering ikke tillatt. Uansett ber vi publikum om å slå mobiltelefonen helt av eller sett den på stillefunksjon. For presse og annen profesjonell fotografering i konserthuset, kontakt oss på forhånd.


Gjenglemt

Har du glemt noe igjen etter et besøk hos oss? Send oss en epost: post(a)randabergkulturscene.no eller ta kontakt med Randaberg folkebibliotek: 51 41 11 80.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 5514157870.