Billetter

Bilettsalg

Billetter selges her på vår nettside og over skranke på Randaberg folkebiblioteket. På arrangementsdager kan billetter kjøpes i døren i forkant av forestilling (med forbehold om at det er tilgjengelige billetter). Vi oppfordrer generelt publikum til å kjøpe billetter i forkant av forestilling.

Alle barn trenger egen billett. Vi anbefaler ikke barn under 2 år på forestillinger/konserter, så fremt ikke annet er opplyst i programmet. Barnerabatt, hvor dette er aktuelt, gjelder opp t.o.m 15 år.

På nett

Billetter kan kjøpes helt frem til forestillingen starter. Billetter kjøpt på nett mottar du på e-post. Billettene kan printes ut eller vises på mobil/nettbrett i døren. Billett-tjenesten leveres av Linticket (www.linticket.no). Her finner du ofte stilte spørsmål.

På biblioteket

Bibliotekets åpningstider:
Mandag, onsdag og torsdag: 10.00 – 19.00
Tirsdag, fredag og lørdag: 10.00 – 15.00

Tidene kan variere ved høytider og ferier. Sjekk gjerne bibliotekets egne nettsider for oppdaterte åpningstider.


Tilpassing for funksjonshemmede

Varen er tilpasset rullestolbrukere og hørselshemmede. Det er reservert plasser på første rad spesielt til rullestolbrukere. Ta kontakt med Randaberg folkebibliotek: 51 41 11 80 for å bestille disse. Du kan også kontakte våre verter når du er på kulturscenen.


Ledsagerbevis

Randaberg kulturscene aksepterer ledsagerbevis. Én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerbevis må forevises ved adgang til arrangementet. Ta kontakt på post@randabergkulturscene eller med Randaberg folkebibliotek i skranke eller telefon: 51 41 11 80.


Rabatter

På noen av våre arrangementer gir vi rabatt til barn, ungdom, studenter eller honnører. For å få rabatt må gyldig legitimasjon fremvises ved kjøp av billett. Det fremkommer på informasjonssiden til hver enkelt forestilling om og til hvem det er rabatterte priser.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du også få tilbud om spesielle rabatter:


Refusjon

Billetter refunderes kun ved avlysning av hele arrangementet, datoendringer eller annen feil fra Randaberg kulturscenes side. Tapte eller feilkjøpte billetter refunderes ikke.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 5514157870.