Koronavirus-informasjon

Kjære publikum, nå gleder vi oss til å se dere igjen!

Vi er svært opptatt av at det skal kjennes trygt å besøke oss, og følger alle nasjonale råd og pålegg om smittevern.
Under kan du lese litt om hvordan vi legger opp til at kulturopplevelsen din skal foregå under trygge forhold:

VED ANKOMST

Publikum bes om å benytte kulturscenens hovedinngang ved ankomst. Våre verter er til stede og viser vei, så vennligst følg anvisningene som gis. Det er viktig at énmetersregelen blir fulgt, både utenfor huset og inne i foajeen.
Kontaktinformasjon (epost og tlf) må oppgis ved billettkjøp
. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, kan kontaktinformasjon deles med myndighetene som et ledd i smittesporing.

HÅNDVASK OG HYGIENE

Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånddesinfiserende middel er tilgjengelig ved innganger og toaletter. Både toaletter, bord, stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

INNE PÅ KULTURSCENEN

Alle konserter og andre arrangement avvikles med inntil 200 publikummere, og med 1 meters avstand mellom hver gruppe. Er du sammen med folk du bor sammen med, familie eller andre i din «kohort», kan dere sitte sammen.

For å bedre utnytte kapasiteten i salen, bruker vi bord og stoler med oppbygget scene i stedet for amfi.

Dørene inn til scenen åpnes senest 30 minutter før konsertstart.

SERVERING

Ved de fleste forestillinger er det mulig å kjøpe drikke – både med og uten alkohol – og snacks. Bestilling gjøres når man har satt seg ved bordet. Vi bruker løsningen til ordr.no som muligjør kontaktløs betaling via mobilen og servering ved bordene. Det ligger nærmere informasjon om dette på bordene når du kommer til oss.

ETTER KONSERT/ARRANGEMENT

Etter en konsert er det viktig at avstanden opprettholdes, og at alle tar hensyn når salen tømmes.