SMITTEVERN

Velkommen til oss!

Vi er svært opptatt av at det skal kjennes trygt å besøke oss, og følger alle nasjonale råd og pålegg om smittevern. Her kan du lese litt om hvordan vi legger opp til at kulturopplevelsen din skal foregå under trygge forhold:

HOLD DEG HJEMME HVIS DU ER SYK

Dersom du har vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme.

PUBLIKUM FRA ANDRE KOMMUNER

Regjeringen anbefaler publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement.
Du kan lese de nasjonale smittevernreglene her
Eventuelle lokale forskrifter finner du her

BILLETTKJØP

Plassene er unummererte. Vennligst kjøp biletter samlet om dere skal sitte sammen som gruppe/kohort. Publikum vil bli henvist til plasser ved ankomst. Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.

Kontaktinformasjon (epost og tlf) må oppgis ved billettkjøp. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, kan kontaktinformasjon deles med myndighetene som et ledd i smittesporing.

VED ANKOMST

Publikum bes om å benytte kulturscenens hovedinngang ved ankomst. Våre verter er til stede og viser vei, så vennligst følg anvisningene som gis. Det er viktig at énmetersregelen blir fulgt, både utenfor huset og inne i foajeen. Kan du unngå å henge fra deg i garderoben, er det å anbefale. 


HÅNDVASK OG HYGIENE

Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånddesinfiserende middel er tilgjengelig ved innganger og toaletter. Både toaletter, bord, stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

INNE PÅ KULTURSCENEN

Konserter og andre arrangement kan i amfi med fastmonterte stoler avvikles med inntil 200 publikummere. Er du sammen med folk du bor sammen med, familie eller andre i din «kohort», kan dere sitte sammen. Hvis ikke skal du holde minimum ett setes avstand til neste person.

Dørene inn til scenen åpnes senest 30 minutter før konsertstart.

SERVERING

For å ivareta smittevernreglene tilbyr vi dessverre ikke servering i kulturhuset, men benytt gjerne nærliggende serveringstilbud.

ETTER KONSERT/ARRANGEMENT

Etter en konsert er det viktig at avstanden opprettholdes, og at alle tar hensyn når salen tømmes.

ENDRINGER I PROGRAMMET

Publikum som har kjøpt billetter til konserter og forestillinger som blir utsatt eller avlyst, kontaktes fortløpende og så snart vi har informasjon om nye datoer. Billetter refusereres i sin helhet ved avlysnigner eller hvis ny dato ikke passer ved flytting.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 5514157870.