TORSDAG 12. MAI, KL. 20:00 Tungenes fyr
Billett: KR 310 INK. AVGIFT
Kjøp billett

UTSATT//Hundre på Tungenes: Bård Halsne releasekonsert

NB! Vi må dessverre utsette denne konserten pga utfordringer knyttet til koronapandemien. NY DATO: Torsdag 12. mai!

Billetter er fremdeles gyldige, men vi refunderer selvsagt om nytt tidspunkt ikke passer! Billettkjøperer har fått også fått epost om dette.

Bård Halsne m/band + gjest Joan Grayling

Bård Halsne har releasekonsert på Tungenes Fyr for sitt nye album «Salige vemodige».

Bård Halsne hadde releasekonsert her på Tungenes fyr for sitt første album Eg har mitt blod på tampen av 2019. En pandemi og mange avlyste konserter senere er han tilbake med nytt album og ny releaskonsert på Tungenes fyr.

Halsne begynte så smått med skisser i sitt eget lille studio på Tungenes, og fullførte utgivelsen hos Børge Fjordheim og Arthur Berning i Electrolud studio og Frank & Arthurs studio på Tou.

På denne releasekonserten vil det bli presentert sanger fra både debutalbum Eg har mitt blod og Salige vemodige. Med seg har han bandet sitt: Rune Helland, Morten Goa og Jørgen Helliesen og gjest Joan Grayling

Joan Grayling skal også presentere noen av sine sanger før Bård kommer på scenen. Joan er en britisk (keltisk) indie / folk og blues sangskriver, sangerinne og gitarist bosatt i Stavanger. Hun har opptrådt en del lokalt i Stavanger og omegn de siste ti årene, og jobber for tiden med egen utgivelse sammen med Arthur Berning på Tou Lyd. Hun har også samarbeidet med Bård Halsne og Dag Vagle under «lockdown», og ser frem til å slippe ny muskk i 2022.

foto: Tord Paulsen

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.

Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.