FREDAG 6. NOV, KL. 20:00 Varen KR Kjøp billett

Utsatt: Fantomsmerter – Kjetil Melkevik

NB, Denne forestillingen er utsatt. Vi kommer snart tilbake med ny dato!

Kjetil Melkevik har hatt stor suksess med sitt standup-show Fantomsmerter. Nå kommer han til Randaberg, og med seg på lasset har han Grødem og Randabergs egne Pernille Haaland. Bli med på en latterlig kveld på Varen!

Kjetil Melkevik fra Hundvåg Kommer til Randaberg med eget soloshow, "Fantomsmerter", som han tidligere i høst har gjort for utsolgte saler. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, ordspill, og satire. Kjetil er på sitt 5. år som standup-komiker og er primus-motor i standup-miljøet i Stavanger. Han har nå opparbeidet over 400 opptredener i over 50 forskjellige byer og bygder.

Pernille Haaland, oppvokst på Grødem, har vært standup-komiker i fire år og stått på flere av de største standup-klubbene i London. Nå sitter hun koronafast hjemme i Norge, så hva er vel mer naturlig enn å avlegge Randabergs storstue ett besøk.

Det vil være oppsett med bord og stoler. Plassene er unummererte. Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler. Bordservering før og under forestilling.