SØNDAG 24. SEP, KL. 12:00 Vistnestunet KR Kjøp billett

Traktor- og korndag 2023

Årets traktor- og korndag (treskedag) er søndag 24. september! Og vi har en spennende nyhet i år. Det er bare å merke seg datoen.

Vi har som alltid med oss mange ulike traktorer, både eldre og nyere modeller. Gammeltraktorens venner stiller med både traktorer (og annet med motor!) og engasjerte folk. Er det gode vindforhold kan vi få gang på vindmaskinen. Det tilbys mange godsaker i kafeen, også allergivennlige alternativ. Vi anbefaler et besøk til dagsturhytta (Vistneshyttå) når en først er i området. Hva med å ta med noen nysteikte lapper på turen?

Vi tilbyr som vanlig selvplukk av ganske så kortreist potet!

NYTT I ÅR
Vi får besøk av engasjerte medlemmer i Sør-Rogaland metallsøkerklubb! Det blir aktive søk på jordene ved Vistnestunet. Dette skriver de selv:

Hva skjuler seg i jorda? Metalldetektorister er personer som har som hobby å lete etter metallgjenstander i jorda. De kan finne alt fra knapper, mynter, gullringer og ikke minst en hel haug med søppel! Dessverre kaster mennesker mye søppel på jordene og dette kan komme i fôret til dyrene, og det er farlig. Derfor er det superbra om man også får fjernet søppel, det hjelper bonden. Bli med medlemmer fra Sør-Rogaland metallsøkerklubb og se hva de finner. Kanskje får du lete frem funn? Blir det noe spennende funn som kan fortelle oss mer om menneskene som bodde på Vistnestunet?

Hjertelig velkommen!