TORSDAG 24. OKT, KL. 20:00 Tungenes fyr
Billett: KR 310 INK. AVGIFT
Student: KR 200 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Torsdag på Tungenes: Malin Pettersen

Malin Pettersen vant en Spellemannpris for solodebuten References Pt. 1 (2018), men det var den helakustiske EP-en Alonesome (2019) som for alvor løftet navnet hennes ut over landegrensene og plasserte henne på kartet internasjonalt. Millioner av streams fulgte i kjølvannet av utgivelsen i tillegg til skryt fra Billboard Magazine, Rolling Stone Country og Paste Magazine.

EP-en Seasons, som slippes 13. september, er den «spirituelle oppfølgeren» til Alonesome. Prosjektet er do-it-yourself i alle ledd. Pettersen har spilt inn låtene i klesskapet hjemme – det var det stedet i leiligheten det var minst støy og lyden ble best. Hun har produsert selv, tatt pressebilder selv og designet coverne selv. I trygge omgivelser i skapet gjør Pettersen det hun gjør best: synger låter der tekst og melodi er de bærende elementene og hvor stemmen tar lytteren utenfor tid og rom.

Malin Pettersen er en rastløst utforskende artist som aldri lager samme plate to ganger. Det Spellemann-nominerte albumet Wildhorse (2020) ble spilt inn i Nashville med lokale musikere, mens fjorårets kritikerroste R&B og pop-inspirerte plate Trouble Finding Words ble skapt i tett samarbeid med produsent Martin Horntveth.

Med Seasons hører du Malin Pettersen så tett som det er mulig å komme, med pust, knirk, skraping – og den stemmen. Med referanser som Joni Mitchell, Iris DeMent og Lisa Ekdahl, bakt inn i sitt eget unike uttrykk, viser de nye sangene en låtskriver i stadig utvikling. Det er ikke vanskelig å forstå hvordan Pettersen har fengslet lyttere helt siden hun begynte å lage musikk – ei heller at det kommer til å vedvare gjennom mange fremtidige sesonger.

Nært kommer du også Malin Pettersen denne torsdagen på Tungenes. Bli med på intimkonsert i nydelige omgivelser på fyret!

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.

Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.