TORSDAG 5. SEP, KL. 20:00 Tungenes fyr
Billett: KR 290 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Torsdag på Tungenes: Amund Maarud

Amund Maarud solo, heilt aleine

Amund Maarud er for mange mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand.Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tonos Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger.

Nå har han bestemt seg for å gjøre det sjøl, helt alene. Og han leverer konserter som gjør stort inntrykk på publikum.

Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt.Kun ved hjelp av en trampeboks og en haug med ulike gitarer spiller Amund storedeler av sin egen katalog fra debuten «Ripped, Stripped and Sotthern Fried» (2003) til «Volt» (2015) og mere til. Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister alene på scenen.

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.

Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.

Ingen synger blues som denne mannen i Norge (Dagbladet)

Amund Maarud er en tryllekunstner med gitaren, og spiller ikke bare noen soloer som tar pusten fra enhver tilhører, men greier også det kunststykke å krydre riff og mellomspill med henvisninger til andre låter på en måte det er bare å bøye seg dypt i støvet for. (Driva.no)