SØNDAG 1. OKT, KL. 18:00 Varen
Voksen rad 1-5: KR 545 INK. AVGIFT
Voksen rad 6-16: KR 495 INK. AVGIFT
Barn rad 1 - 5: KR 445 INK. AVGIFT
Barn rad 6 - 16: KR 395 INK. AVGIFT
Kjøp billett

The Magic of Alexx Alexxander

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas!

Endelig er Alexx Alexxander tilbake med helt nytt show! Den spektakulære forestillingen skal spille over hele Skandinavia høsten 2023 og våren 2024. Alexx Alexxanders forrige Norges-turné spilte for fullsatte saler og ble sett av over 150.000 nordmenn. Nå er han endelig tilbake!

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve den berømte illusjonisten på nært hold i dette spektakulære showet uten norsk sammenligning.

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk showopplevelse og minnerik kveld du sent vil glemme.

Bestill dine billetter før han forsvinner!

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt den prestisjetunge utmerkelsen, "Illusionist of The Decade" i underholdningshovedstaden Las Vegas våren 2022. Han spiller for fulle hus over hele verden, han har opptrådt for kongelige og har stadig show i Los Angeles for de største stjernene i Hollywood. Alexx Alexxander har blitt en internasjonal stjerne og du er herved invitert til å oppleve han på nært hold i en storslagen showopplevelse.

Velkommen til en helaften fylt med dans, humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse.

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!» -VG

Les mer på: WWW.ALEXX.NO

Ved kjøp av 5 eller flere billetter får du 15% rabatt.