ONSDAG 27. NOV, KL. 18:00 Varen
Voksen: KR 550 INK. AVGIFT
Pensjonister: KR 510 INK. AVGIFT
Barn og studenter: KR 410 INK. AVGIFT
Gruppe 4+: KR 470 INK. AVGIFT
Kjøp billett

SNØHVIT – GRAND KYIV BALLET

Balletten Snøhvit og de syv dverger er basert på Brødrene Grimms eventyr, men i stil ligner den på en Disney-film. Musikken til balletten er skrevet av den polske komponisten Bogdan Pawlowski.

Balletten vil inspirere både unge og voksne publikummere. Alle vil gjerne stupe inn i en fantastisk atmosfære som vil være fylt med eventyrlige overraskelser, vakre danser, godt humør og skuespill, fantastiske kostymer og scenografi. Den inderlige kjærlighetshistorien bringer positive og varme følelser til våre hjerter, og det gode vennskapet, godheten og kjærligheten vil beseire det onde.

Balletten Snøhvit og de syv dverger hadde premiere på scenen til Taras Shevchenko National Opera and Ballet Theatre of Ukraine i Kyiv i 1975. Denne produksjonen ble også fremført på scenene i Kharkiv, Dnipro og Lviv. Det var en av de mest populære familieforestillingene i Ukraina. Vi er spesielt glade for at ukrainske artister, de ledende danserne fra Grand Kyiv Ballett, bringer dette sjarmerende eventyret til live på scenen i Skandinavia.

Varighet: 2 timer inkl 20 min. pause

Familieforestilling som passer barn fra 5 år og oppover.

Arrangør:Grand Kyiv Ballet