ONSDAG 20. FEB, KL. 20:00 Varen
Kjøp billett

Utsolgt
Sånn er du, Hans Morten Hansen

Sånn er du – LIVE!

Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstesten "big 5". Vanligvis hører du dem på P2, men nå har du mulighet til å se Harald Eia og Nils Brenna live på Varen. Gjest er beviselig en av norges morsomste menn: Hans Morten Hansen!

Komiker Hans Morten Hansen Hansen har en lang karriere som Stand-up komiker bak seg, og har nå sist hatt stor suksess med sin forestilling «Game of Hansen». Han er også kjent for sin rolle som naboen Rolf Gullestad i NRKs situasjonskomedie Side om side.

Selv sier han at likheten mellom karakteren hans i «Side om side» og han selv er enorm. «Er jo en grunn til at jeg fikk den rollen, uten prøvefilming. Jeg tror kanskje den største likheten er at vi begge har evnen til å velge bort ting som vi ikke anser som særlige viktige, og heller konsentrere oss om det som for oss er de store eksistensielle tingene i livet. Sånn som taffelsticks og at Isenkramhjørnet selger 3 juletreføtter for prisen av 2.»

Stemmer dette virkelig? Bli med og se hva som får Hans Morten Hansen til å tikke. Et møte utover det vanlige og en sjanse til å se nye sider ved en av landets morsomste menn!

Hans Morten Hansen har på forhånd tatt en personlighetstest. Harald Eia og Nils Brenna går gjennom testens resultater med Hansen på scenen foran publikum. Dette er da hans aller første møte med testresultatene!

De skal blant annet finne ut hva slags forhold gjesten har til skam, hvordan han takler konflikter, evnen til å konsentrere seg, og hvor langt empatien strekker seg. I tillegg får du vite hvor han ligger på skalaen i forhold til andre profilerte mennesker som har tatt testen.

Hvordan er han skrudd sammen? Og hva vil komme frem av testen?

Velkommen til en humoristisk, interessant, lærerik og garantert underholdende kveld på Randaberg Kulturscene!

——

Harald Eia har laget TV-programmer som Lille Lørdag, Åpen post, Uti vår hage, Team Antonsen, Tazte Priv, Tre Brødre som ikke er brødre og Brille.

I 2010 fikk Harald Fritt Ords Honnør for den populærvitenskapelige TV-serien Hjernevask. Samme året ga han ut boken bak tv-programmet – Født sånn eller blitt sånn. I 2012 gjorde Harald ny suksess med det kunnskapsbaserte humorprogrammet Brille. Han har óg gitt ut boken Brille – folk flest sover ikke nakne. Nå er Harald aktuell med nye sesonger av Brille på TVNorge.

Nils Brenna har sin faglige bakgrunn fra hovedfag i statsvitenskap og har i hele sitt yrkesliv jobbet med å kartlegge nordmenn. Først i NRKs analyseavdeling, deretter som analysesjef i VG og strategisk leder i reklamebyrået DDB. Etter det var han med på å starte TV-programmet Brille, der han fortsatt jobber. I tillegg er han programleder sammen med Harald Eia i radioprogrammet "Sånn er du" på NRK.