ONSDAG 17. JUN, KL. 20:00 Varen
Billett: KR 350 INK. AVGIFT
Kjøp billett

RANDI TYTINGVÅG TRIO – The Light You Need Exists

"Lyset du treng finst. The light you need exist."

Finnes det mer dekkende ord for vår gjenåpningskonsert etter tre måneder uten live musikk? Randi Tytingvåg har vært en av våre kjæreste artister på Tungenes fyr gjennom mange år. Nå kommer hun med sin trio til Varen for aller første gang.

Onsdag 17.juni er det duket for konsert med Randi Tytingvåg Trio på Varen Randaberg Kulturscene. De vil presentere sanger fra sitt siste album «The Light You Need Exists». Sammen med Dag Vagle på gitar og Erlend E. Aasland på diverse strengeinstrumenter har Tytingvåg skapt et unikt «Norwegicana sound»; inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen samtidig som trioen viser en tydelig forankring i sine norske røtter. . Dette er nært og ekte. Tett samspill og vokale harmonier har blitt deres fremste varemerke. De opptrer som et lite kammerorkester.

På tekstsiden har Tytingvåg inngått et spennende samarbeid med poeten Helge Torvund. Begge har et sterkt ønske om at lyset skal skinne gjennom i arbeidet deres. Det er deres felles «holy ground.»

Tekstsamarbeidet har virkelig gitt mersmak og det jobbes nå med norske tekster til et album som kommer ut neste år. Denne kvelden byr trioen på noen smakebiter fra sitt første norskspråklige album. Dette må du få med deg!

Line up:

Randi Tytingvåg – vokal

Dag Vagle – gitar, vokal, kor

Erlend E. Aasland – tenorgitar, banjo, mandolin, kor

NB! På grunn av smittevern selger vi unummererte billetter, slik at vi kan sikre god avstand mellom gjestene våre. Håper på forståelse for dette. I første omgang legger vi ut 50 billetter, så åpner vi opp for flere hvis myndighetene tillater dette.