LØRDAG 30. SEP, KL. 20:00 Varen
Billett: KR 270 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Randaberg Allstars

Bård Halsne og Varen – Randaberg kulturscene presenterer: RANDABERG ALLSTARS

Dette blir en strålende helkveld med artister som har en tilknytning til Randaberg.

Lineup: Cloroform, Munroe/Knutsen, Hans Williamsen & Avløysarane, Eltervaag og Salomonsen, Lye og Halsne

Cloroform

Cloroform har sitt opphav i Stavanger, og har via Børge Fjordheim tette bånd til Randaberg, avdeling Harestad. De er viden kjent og anerkjent for sin eklektiske musikkstil og energiske liveopptredener.

Bandets medlemmer er:

John Erik Kaada har utgitt flere solo-album under navnet KAADA, og er en av Norges mest brukte filmmusikkomponister med over 40 filmer på merittlisten – derav et titalls utenlands. Han har gitt ut solo-album på Mike Pattons label, Ipecac. John Erik Kaada og Mike Patton har et pågående duo- samarbeid og gav i 2016 ut albumet Bacteria Cult.

Børge Fjordheim har i en årrekke spilt og jobbet med Sivert Høyem, Monica Heldal, Morten Abel m.fl. Han driver studioet Electrölud i Stavanger, og har produsert musikk for en rekke store artister.

Øyvind Storesund er en av Norges mest respekterte improvisasjonsmusikere, og har i mange år spilt med Frode Gjerstad trio, turnért med musikere/komponister som Peter Brötzmann, Christian Wolff, og Pauline Oliveros. Siden 2003 har han vært bassist i Kaizers Orchestra.

Munroe/Knutsen

Christer Knutsen, Randabergs store sønn, avdeling Goa, har med seg Marie Munroe til Varen. De to møttes for 12 år siden, siden har de aldri gitt slipp. De har faktisk akkurat begynt – på et helt nytt kapittel. Knutsen og Munroe har spilt og sunget på hverandres album siden 2004. På til sammen syv utgivelser har de vært hverandres støttespillere.  I 2016 begynte gikk de i studio, med gamle og nye låter, og album ventes i løpet av høsten 2017.

Christer Knutsen har tre soloutgivelser under beltet og har spilt med det som kan krype og gå av norske artister. I dag er han kanskje mest synlig som musiker og produsent for Sivert Høyems.

Marie Munroe er en av landets mest markante vokalister og har flere sterke utgivelser bak seg som soloartist.

Hans Williamsen & Avløysarane

Hans Williamsen & Avløysarane er frontet av Randabergs egen Bård Halsne, avdeling Bø. De elsker country/western/Folk/bluegrass og baserer ikke helt overraskende mye av sitt låtmateriale på sanger av Hank Williams.

Medlemmer er: Bård Halsne alias “Hans Williamsen” (song, gitar, mandolin), Lillian Hodne (fele, kor), Morten Goa, (stå bass, sang å kor), rune Helland (pedalsteel, mandolin, gitar) Kim Nessa (banjo, mandolin, sang kor).

Eltervaag

Eltervaag, også kjent som Trond Eltervaag Hansen, født og oppvokst på den rette siden av Randaberg – nemlig, Øvre Grødem. Selv forklarer han musikken sin slik:

Mye kan sies om min musikk ut fra hvem jeg hørte på som barn. Som de fleste andre barn på 80-tallet, så var det platesamlingen til foreldre og eldre søsken det gikk i. Mor i huset likte Rolling Stones. Du måtte ikke si noe stygt om Hank Williams i huset. Da fikk du pappa på nakken. Søsknene min har skyld i at jeg kjøpte A-Ha og TheThe- Dusk som mine første egne kassetter/cder. Rett etter tenårene kom Neil Young, Joni Mitchell, Wilco og alle de andre singer sonwriterne. Oppsumert: bland country, engelsk rock fra 60-70-tallet og en god dose popmusikk. Det er melankolsk, jeg synger så fint jeg kan og spiller gitar.

Salomonsen, Lye og Halsne

Denne gjengen har spilt sammen i ulike konstellasjoner før, og slår seg sammen for anledningen.

Silje Salomonsen er skuespiller og musiker oppvokst i Randaberg, avdeling Nedre Grødem. Kjent fra en rekke norske filmer og har bl.a. spilt med Thomas Dybdahls og i bandene Bright Paper Werewolves, The Substitutes og Attention Now!

Eirik Lye er bassist for Thomas Dybdahl, tidligere Sonic Beat, boom, beat brothers, substitutter mfl, spiller også med Eltervaag, Meberg & Oliver Hohlbrugger og er i tillegg studioprodusent.

Bård Halsne er kjent fra Sonic beat BOOM, Helldorado, Twin Geeks- the lonesome brothers / Elderly brothers, Hans Williamsen & Avløysarane, Bård & Børre band, Silver voices og Beat brothers m.fl.