LØRDAG 26. OKT, KL. 16:00 Varen
Kjøp billett

Moteshow : Avlyst!

Vi må dessverre avlyse årets moteshow, lørdag 26. oktober. Årsaken er at vi har solgt betydelig mindre billetter enn tidligere år. Vi beklager på det sterkeste!

Lokale butikker og Landsbyforeningen arrangerer det årlige moteshowet på Varen. I år med ny vri!

Billettsalg starter fra 1. okt, kl 08.00

I år lager vi et helt spesielt og nytt konsept som passer
like godt for både damer og herrer. Vi inviterer par,
vennegjenger, foreninger, venninner og kompiser alle
vil garantert få en god opplevelse denne ettermiddagen.
I tillegg til plass på oppdekkede bord, vil baren
i foajeen besørge mulighetene for å kunne kjøpe både
mat og god drikke.

Foruten et kjekt og sosialt arrangement, vil dere få en lekker visuell opplevelse med fokus på høsten og vinterens moter og trender, i tillegg til underholdning og en rekke overraskelser. Avslutningsvis vil dere få en magisk opplevelse hvor Hilde Selvikvåg skal spille en akustisk intimkonsert kun med henne og pianoet.
Hilde er fra Jæren og har på kort tid oppnådd stor suksess med flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landets mest spilte artister på norsk radio. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Dette kan du virkelig glede deg til!

Konferansier: Oddvar Vignes

Billettene selges hos også hos alle deltakende butikker. Billettene er nummererte og innehar reservert plass ved bord. Ta vare på billetten og du er med i trekningen av flotte premier.

Newman herreklær
SØR
Små Øyeblikk
Monica Bergsaker
Karolines klær
Fem Høns
Buster
Sport1 Randaberg