ONSDAG 18. MAR, KL. 18:00 Vistnestunet
Billett: KR 390 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Mer av det som gjør godt!

Påfyll på Vistnestunet

Velkommen til velsmakende og enkel mat på bål, latter og konkrete verktøy til deg som er forelder/foresatt. Kanskje trenger du en påminnelse om at en liten forandring kan ha stor effekt? Ønsker du en endring, så er det lurt å begynne med seg selv – og å begynne i det små.

Irene fra Fortelleretaten byr på en god miks av stand up og konkrete verktøy i relasjonen med barna våre.
Mat som en har vært med på å tilberede selv, smaker ekstra godt. Barn kan lett inviteres med på forberedelsene. Og når den i tillegg spises utendørs, bør alt ligge til rette for en fin stund sammen. Vi har ikke noe imot pølse i termos, men det er noen ganger forfriskende med litt forandring.

Irene vil vise konkrete eksempler og verktøy for å lede seg selv og barna. Hun «bjuder på» seg selv med personlige historier, og litt stand-up. Har du barn, så vet du at det kan gå hett for seg hos både liten og stor. Kan vi bruke humor i relasjonen med barna? Målet for oss er at du vil gå inspirert derfra – full av sanseinntrykk, påfyll, håp og tro på deg selv! Ta gjerne med en venn, naboen din eller noen andre du kjenner som kan trenge en vennlig vårkveld utendørs.

Møt opp på Vistnestunet, og husk gode klær – vi vil være ute (rundt bålet) hele tiden.

Prisen inkluderer mat. Det er begrenset antall plasser.

Om Fortelleretaten:
Irene Ulnes fra Fortelleretaten er profesjonell forteller, utdannet fra Høyskolen i Oslo. Hun har jobbet som lærer i flere år, men driver nå Fortelleretaten. I tillegg utdanner hun seg til EQ-terapeut. (for dem som vil vite mer om det: www.EQI.no )

«Barna trenger bekreftelse på den de er og på hva som er greit og ikke. Derfor er det viktig at vi forteller dem om for eksempel en gang vi ble glad, redd, sint, engstelig eller irritert. På denne måten sørger vi for at barna får kontakt med følelsene sine og kan utvikle en sunn selvfølelse og identitet», sier Irene Ulnes. Hun holder kurs i barnehager både for barn og voksne, og hun blir ofte invitert tilbake av dem som har hatt besøk av henne.