LØRDAG 5. MAI, KL. 16:00 Varen KR 300 ink. avgift /student 200 ink. avgift Kjøp billett

Maijazz: Pixel

Pixel er klar for Maijazz og Randabergs flotte nye kulturscene Varen.

Pixel omtales som ett trendsettende indie-jazzband som det siste årene har turnert Europe land og strand . De har spilt på North Sea Jazz Festival og Ronnie Scott’s for å nevne noen .

Medlemmene er allestedsnærværende i norsk jazz om dagen, og Pixel fyller spillesteder langt utenfor landegrensene. Bandet fikk blant annet ett stort oppslag i amerikanske Down Beat. Etterhvert har de blitt et tett sammensveiset band, hvor alle skriver låter og kollektivt spiller seg fram til resultatet. Pixel spiller musikk som er vanskelig å beskrive, men lett å like.

«Golden Years» er Pixel sitt  tredje album hvor de dyrket band-enheten i enda større grad enn tidligere. Alle har skrevet låter og de har kollektivt spilt seg frem til resultatet. Summen av fire musikalske hoder har skapt et deilig variert album som favner alt de liker i musikk.

Pixel har gjort ett skifte i band medlemmer. Saksofonist Harald Lassen har valgt å jobbe med sine egne prosjekter men har blitt erstattet av ingen ringere en Hanna Paulsberg. Det blir spennende å høre «nye» Pixel  med Hanna på saksofon.

Ellen Andrea Wang – vokal, bass
Hanna Paulsberg – saksofon
Jonas Kilmork Vemøy – trompet
Jon Audun Baar – trommer