TIRSDAG 27. AUG, KL. 18:00 Landsbypubben i Randaberg
Billett: KR 100 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Litterære pubtreff: Svein F. Hestvaag

Svein F. Hestvaag er til vanlig tekstforfatter i markedsføringsselskapet Pro&Contra og låtskriver/gitarist i rockebandet Morphs. Hans debut som kriminalroman forfatter kom i 2001, da "Død puck" ble lansert. I årenes løp etter hans debut, har Hestvaag utgitt hele sju romaner i serien om detektiven Rudolf Odden. Bøkene til Svein F. Hestvaag er lettleste, underholdende og medrivende, krydret med humor og spenning. Hestvaag er en mester til å servere troverdige miljøskildringer og imponerende karakterbeskrivelser.

I 2017 kom "Soma", som handler om Ragnvald Soma, som har 430 kamper som fotballproff i Norge, England, Østerrike og Danmark bak. En karrière med hemningsløs jubel og sviende nederlag. Denne har Svein F. Hestvaag skrevet sammen med Ragnvald Soma selv.

Svein F. Hestvaag åpner årets og tidenes første "Litterære pubtreff". Han kommer for å prate om sin nyeste bok "Død Pels", men vi skal også gå inn på andre bøker i forfatterskapet hans. Simen Ingemundsen og forfatteren skal prate om minkbonden Leidulf Reveskaret, eks-detektiv Rudolf Odden, miljø og lokalpolitikk. Det blir et spennende møte, med en av Jærens mest produktive krimforfattere.

Krim og skjønnlitterær – Quiz blir det mot slutten av arrangementet. Enten du deltar alene eller sammen med noen, flotte premier til vinneren/vinnerne. Signert bøker kan også kjøpes, Norli selger bøker underveis.

Høstens program:

Svein F. Hestvaag Tirsdag 27. august,18.00 – 20.30

Christian Rene Wold Fredag 27. september, 18.00 – 20.30

Lars Helle Tirsdag 22. oktober – 18.00 – 20.30

Fartein Horgar Fredag 08. november, 18.00 – 20.30

Inger Postvoll Torsdag 05. desember, 18.00 – 20.30