TORSDAG 5. DES, KL. 18:00 Landsbypubben i Randaberg
Billett: KR 100 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Litterære pubtreff: Inger Postvoll

Inger Postvoll er for mange kjent for sine tre praktfulle og vakkert illustrerte barnebøker om trollungen Sofie fra Kringsjåskogen og menneskebarnet Sofie som drar på nye eventyr. Dette er spennende historier, som tar barn med på trolske eventyr.

Selv om hun tidligere har skrevet fem barnebøker, er det hennes nyeste utgivelse det skal snakkes om. For åtte år etter hennes forrige barnebok «Sildius på sildebord», debuterer hun i år som skjønnlitterær forfatter med kriminalromanen "Rullatorgeriljaen". En elegant historie, krydret med spenning og humor. Dette er en historie det er lett å bli glad i, som handler om fellesskap, tilhørighet og kjærlighet, uansett alder.

Inger Postvoll gleder seg til å delta på «Litterære pubtreff», og håper at folk tar turen til bokbadet mellom initiativtaker Simen Ingemundsen og Inger Postvoll. Det blir to spennende timer, så det er bare å glede seg.

Krim og skjønnlitterær – Quiz blir det mot slutten av arrangementet. Enten du deltar alene eller sammen med noen, flotte premier til vinneren/vinnerne. Signert bøker kan også kjøpes, Norli selger bøker underveis.

Høstens program:

Svein F. Hestvaag Tirsdag 27. august,18.00 – 20.30

Christian Rene Wold Fredag 27. september, 18.00 – 20.30

Lars Helle Tirsdag 22. oktober – 18.00 – 20.30

Fartein Horgar Fredag 08. november, 18.00 – 20.30

Inger Postvoll Torsdag 05. desember, 18.00 – 20.30