FREDAG 27. SEP, KL. 18:00 Landsbypubben i Randaberg
Billett: KR 100 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Litterære pubtreff: Christian Rene Wold

Christian Rene Wold debuterte i 2017 med kriminalromanen "Klovnejakten" på Aschehoug forlag, året etter kom oppfølgeren "Spenn". I dag er han aktuell med "Skamløst nettverk" og nyetablert forlegger. Til høsten kommer han med "Gribbene", som er oppfølgeren på hans tidligere skurke-historier.

"Skamløst nettverket" har som mål å forebygge konflikter blant ungdom, bistå juridisk, stille med gratis treningsfasiliteter, drive jobbtrening og tilby sommerjobber. (https://www.vartoslo.no/erfarne-ungdomsarbeidere-advarer-mot-skremmende-utvikling-blant-ungdom-i-byen-vil-tilby-kurs-til-brakmakere)

Christian Rene Wold er for de fleste kjent som eks-dørvakt i utelivsbransjen i Oslo. I tillegg har han vært skuespiller i Norge og modell i LA. Da han i 1999 "forsvant" fra samfunnet, levde han 6 år uten adresse i Oslos kriminelle underverden. Det gikk i dop, bedrageri, økonomisk kriminalitet og andre kriminelle tjenester. "Jeg gjorde det meste, bortsett fra å skade folk og drive med våpen, der satte jeg grensen", sier Christian Rene Wold i et åpent intervju til VG. https://www.vg.no/rampelys/bok/i/dA4oq/mitt-liv-som-skurk

I 2005 ble Rene Wold tatt i en bedrageri sak og ble satt i varetekt med brev og besøksforbud i seks uker. Først året etter falt dommen. Et års fengsel, og nærmere en million i økonomisk krav.

I dag er han gift, tobarnsfar, jobber som sosionom i Oslo kommune.

Christian Rene Wold kommer til Randaberg 27. September, og deltar på "Litterære Pubtreff", dagen før Høstmarken. Her skal han fortelle om sitt liv som kriminell, om sin kamp for å unnslippe politiet i flere år, om sine bøker og fremtidige prosjekter og om sin hverdag etter en kriminell tilværelse. Det blir et enormt spennende møte med Wold og Oslos kriminelle underverden, og det anbefales sterkt å få med seg praten mellom initiativtaker Simen Ingemundsen og tidligere kriminell og aktuell krimforfatter. Dette er et foredrag/bokbad, som du sjelden vil gå glipp av.

Krim og skjønnlitterær – Quiz blir det mot slutten av arrangementet. Enten du deltar alene eller sammen med noen, flotte premier til vinneren/vinnerne. Signert bøker kan også kjøpes, Norli selger bøker underveis.

Høstens program:

Svein F. Hestvaag Tirsdag 27. august,18.00 – 20.30

Christian Rene Wold Fredag 27. september, 18.00 – 20.30

Lars Helle Tirsdag 22. oktober – 18.00 – 20.30

Fartein Horgar Fredag 08. november, 18.00 – 20.30

Inger Postvoll Torsdag 05. desember, 18.00 – 20.30