ONSDAG 18. OKT, KL. 17:00 Varen
Kun konsert Tønes: KR 430 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Få billetter
Landsbykonferansen: Tønes, Ingvard Wilhelmsen og Audun Myskja

Ordfører i Randaberg og konferansier for Landsbykonferansen 2017, Kristine Enger, inviterer alle som er interesserte – privatpersoner, næringsliv, fagfolk, politiskere og frivillige – til et spennende program på årets konferanse.  I år har vi fått tak i to av landets mest spennende  foredragsholdere innenfor folkehelse, nemlig Audun Myskja og Ingvard Wilhelmsen. Musikalsk topper vi det hele med en konsert med Tønes. 

Program Landsbykonferansen 2017

16.30: Registrering og servering av mat og drikke (som er inkludert i prisen)

17.15: Velkomst ved ordfører Kristine Enger. Kulturinnslag

17.30: Ungdomskilden 12 gode råd for livet. Audun Myskja

Foredraget handler om hva kan vi selv gjøre for å holde oss unge og friske, uansett alder.  Det er aldri for sent, sier Myskja.  Han er faglig leder for Senter for Livshjelp, overlege og spesialist i allmennmedisin, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Å oppleve Audun Mysjka "live" er en opplevelse!

18.30 Det er ikke mer synd på deg enn andre.  Ingvard Wilhelmsen

Her handler det om hvordan du kan bli sjef over ditt eget liv, og ikke la bekymringer styre hverdagen. Det blir et motiverende og morsomt foredrag for enkeltmennesket på hjemmebane eller i arbeidslivet som alle bør få med seg.  Wilhelmsen er sjef for Hypokonderklinikken i Bergen, og er en populær foredragsholder som fyller kulturhus og forsamlingslokaler til randen. Han har skrevet mange, kritikerroste bøker om tankens makt.

20.00: Konsert: Tønes  

Tønes høster kritikerjubel og ikke minst publikumsbegeistring, og har innkassert tre  Spellemannspriser. Men Tønes søker fremdeles noe nytt, og er nå aktuell med nytt album. På konserten får vi høre både nye og gamle låter av hverdagspoeten fra Sokndal.

Første Landsbykonferanse ble arrangert i 2011, og er en konferanse der folkehelse, måltidet, aktivitet og trivsel står sentralt.

De som står bak Landsbykonferansen: Randaberg kommune, Landsbyforeningen i Randaberg, Conventor, Raft Klinikken, Landsbyrittet AS, Randaberg Group og Ipax AS.