ONSDAG 17. OKT, KL. 17:00 Varen
Honnør / Student: KR 550 INK. AVGIFT
Gruppe (min. 5 bill): KR 685 INK. AVGIFT
Billett: KR 785 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Landsbykonferansen 2018 – Livskraft

Landsbykonferansen 2018: «Livskraft»

Kjetil André Aamodt Ada Sofie Austegard Live Landmark
Konferansier: Oddvar Vignes

Velkommen til den syvende Landsbykonferansen! Årets tema er «Livskraft». Livskraften er den grunnleggende energien som driver alle levende organismer. Av og til kan den være litt vanskelig å får øye på i hverdagen. Vi har invitert noen av landets mest inspirerende foredragsholdere til å hjelpe oss med å bli bedre kjent med oss selv, finne ut hva som tar og gir energi, hva som motiverer oss og hva som kan hjelpe oss til å finne livsgleden i det livet vi lever. De har selv erfart en del om hva som skal til for å hente fram livskraften konfrontert med utfordringer privat, på idrettsarenaen og på arbeidsplassen.

Program:

16:00 Matservering

17:00 Velkomst

17:15 Live Landmark – Fra press til prestasjon

De som har gode relasjoner og et ryddig hode trives best og leverer mest! Live Landmark snakker til hjernen, hjertet og magefølelsen når hun inspirerer hver enkelt til å ta ansvar for seg selv gjennom enkle teknikker der latter og humor er et effektivt virkemiddel. Det handler om selvledelse, samspill og evne til å tåle motgang. Live deler teknikker og verktøy for å trigge den indre motivasjonen.

Til daglig jobber Live Landmark med person- og organisasjonsutvikling: «Jeg hjelper folk til å rydde i eget hode og er aller best på å få dem fra minus til pluss.»

18:15 Ada Sofie Austegard – Et foredrag om å motivere seg selv

Hvor mange ganger i livet stopper vi opp og vegrer oss for å gjennomføre nye spennenende arbeidsoppgaver på jobben, lage en ny middagsrett, strikke en genser eller legge ut på ukjente reisemål fordi vi ikke tør å utfordre oss selv eller fordi vi ikke tror vi vil klare det? Vil du høre foredraget?
Livet er et valg, ditt valg. Jeg har opplevd stor sorg gjennom å miste min lille datter i de brutale Baneheia-drapene. Stine Sofie ble brutalt voldtatt og drept kun 8 år gammel sammen med venninnen Lena som var 10 år gammel. Arbeidet mitt i Stine Sofies Stiftelse for en barndom uten vold gir meg mening i det meningsløse. Alle dere der ute vil i løpet av livet oppleve vonde hendelser som dødsfall, skilsmisser m.m. Det er ditt valg hvordan du vil takle det.
Ada mottok i 2007 utmerkelse for årets mest fengslende foredrag fra Confex, og har blitt rangert av Aftenposten som en av Norges beste foredragsholdere.

19:45 Kjetil André Aamodt – Hvordan nå ditt potensiale?

Kjetil André Aamodt er en av verdens mestvinnende alpinister. Ha har totalt 20 mesterskapsmedaljer, derav fire OL-gull og fem VM-gull. Aamodt er en av fem mannlige alpinister med verdenscupseier i alle fem disipliner.

Du får høre Kjetil Andrés historie, hvordan han har klart å bli en av verdens mestvinnende alpinister. Det er et foredrag med alvor om hvordan du kan nå dine mål, men det er også krydret med humor.

«Det gjelder også å ha et killer-instinkt, for hvis man alltid skal velge den triveligste veien, vil man ikke oppnå de beste resultatene.»

Konferansier Oddvar Vignes har selv opplevd å miste fotfeste og livskraft. Han har en bakgrunn som gjør ham spesielt godt egnet til lede oss gjennom disse foredragene som har livskraft som grunntema.

Oddvar hadde alt, men det var ikke nok. Prestasjonsjaget tok livslysten fra ham. Han jobbet som selger, og da han nøye planla og gjennomførte et selvmordsforsøk i 2009, kom det som et sjokk på både samboer, familie og omgivelsene. Han er nå bonde og markedsleder i Øyposten. I tillegg er han foredragsholder og konferansier.

"Ein veit ikkje kva ein har før ein mistar det, slik er det for meg med livskrafta. Det er når nettet snørar seg saman i hovudet ditt og du berre vil vekk, det er då livskrafta trengst. Livskrafta er ein vulkan som ligg og putrar. Eg kan prøve å halde den nede, hive stein og stenge den igjen. Be om at den held seg i ro og lar meg vera i fred. Men til slutt, når trykket er for stort, eksploderar det. Når vulkanen opnar seg kan ingenting stoppa den. Når eg kjennar livskrafta strøymra gjennom kroppen kan ingenting stoppa meg. "