SØNDAG 3. OKT, KL. 19:30 Varen
Billett: KR 250 INK. AVGIFT
Barn/Student: KR 150 INK. AVGIFT
Kjøp billett

JAKOB

I Jakob møtes to mannlige utøvere som gjennom kroppsspråk og tilstedeværelse utfordrer sine grenser knyttet til makt, vennskap og avhengighet. De inviterer publikum inn i en leken og fysisk koreografi som prøver og undersøke årsakene til hvordan en relasjon kan være begrensende, frigjørende, støttende og destruktiv på samme tid.

Med et bevegelsesspråk som generer metaforiske bilder og symbolske gester, er Jakob fortsettelsen til Tony Trans pågående forskning om makt og identitet i menneskelige relasjoner. Hvordan fungerer relasjoner og dualitet i forhold til de valgene vi tar som enkeltindivid? Hvordan former dette vår oppførsel, våre individuelle handlinger og hvordan møter vi den andre?

Forestillingen passer for både unge og voksne.

Tony Tran er en norsk-vietnamesisk koreograf og danser med base i Oslo. Han har studert ved Kunsthøgskolen i Oslo og Skolen for Moderne Dans i København. Arbeidene hans som koreograf er presentert i inn og utland, blant annet i Sverige (Dansens Hus Stockholm), Grønland (Nuuk Nordic Festival),Italia (Operaestate Festival Veneto) og Sør-Korea (Seoul International Dance Festival).

Forestillingen er et samarbeid med RAS (Regional arena for samtidsdans) og Dansenett Norge.

Forestillignen varer ca 45 min.