TIRSDAG 18. MAI, KL. 19:00 Varen
A-fordel: KR 280 INK. AVGIFT
Billett: KR 350 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Få billetter
FLYTTET//Thomas Seltzer og Den amerikanske drømmen

På grunn av stor uforutsigbarhet om vi kan gjennomføre foredraget med Thomas Seltzer torsdag 29. april, har vi bestemt å flytte dette arrangmentet til ny dato.

Vi begrenser denne forestillingen til 100 billetter som er den gjeldende grensen for hvor mange vi kan på en forestilling. Skulle dette endre seg, vil vi straks også justere dette i billettsalget.

NRK-profil og rockebassist Thomas Seltzer dro tidligere i år tilbake til sitt første hjemland for å finne ut hva som har skjedd med det. Det var en reise som startet i hans gamle hjemby i det såkalte Rustbeltet, og som endte ved familiefar men på prærien i Kansas, der han har røtter helt tilbake til 1870-tallet.

Resultatet ble "UXA – Thomas Seltzers Amerika", som er en av norsk fjernsyns mest sette dokumentarserier de siste årene, med over en million seere så langt.

I dette foredraget forteller han om hva han fant, og med et brennende engasjement vi ikke er vant til fra den gamle ironikeren forklarer han oss hvor det ble av hans favoritt drøm, nemlig Den amerikanske, og hvor veien går videre for hans kjære USA.

Plassene er unummererte. Vennligst kjøp billetter samlet om dere skal sitte sammen som gruppe/kohort. Publikum vil bli henvist til plasser ved ankomst. Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.