LØRDAG 2. NOV, KL. 19:00 Varen
Billett: KR 480 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i Hver gang vi møtes, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert!

Randaberg kulturscene ligger kun 10-15 min. kjøring fra Stavanger. Kulturscenen er i tilknytning Nye Harestad skole på Torvmyrveien 22 og like ved Randaberg Arena. Kjør e39 nord og følg skilting til Randaberg Arena. Det er gode muligheter for parkering rett ved kulturscenen utenfor Randaberg Arena. Parkeringen er ikke avgiftsbelagt. Kommer du med buss går du av i Randaberg sentrum. Varen ligger 800 meter fra sentrum i Randaberg og har gode sykkel og gangveier hele veien frem. Det er godt med sykkelparkering i tilknytning til kulturscenen.