TORSDAG 3. OKT, KL. 19:00 Varen
Kjøp billett

Utsolgt
Et annerledes foreldremøte

VELKOMMEN TIL ET ANNERLEDES FORELDREMØTE

Velkommen til foreldrekveld med Siri Abrahamsen og Per Kjerstad, Nina Nakling, Tore Pang og kveldens nydeligste konferansier: Herman T. Eike.

Skuespiller Per Kjerstad og Gleding-grunder Siri Abrahamsen snakker om kjefting, tidsklemme, skjerm, mobbing, gleding og behovet for å samles rundt et felles oppdrag. En åpen, sårbar, morsom og ærlig samtale om hverdagen og hvordan vi kan føle oss mindre alene i utfordringene så mange av oss kjenner på.

Siri Abrahamsen har skapt "Gleding – en barndom for livet", hun har holdt foreldremøter i hele landet, hun er bestselgende forfatter og en av Norges beste foredragsholdere.

Per Kjerstad har medvirket i en rekke filmer, teaterstykker og tv-serier, blant annet i rollen som Fredrik Nyman i «Lykkeland». Han driver også den populære podkasten: Psykodrama.

De to møttes da Per ble tvunget til å gå på foreldremøte med Siri på skolen til sønnene sine.

Tilbakemeldinger fra "Et annerledes foreldremøte":

“Dette vil vi ha mer av”

“Herlig at det ikke var så moraliserende. De var heller åpne om at alle gjør feil og ingen er perfekte – og det er helt greit.”

NINA NAKLING:

En fantastisk sprudlende formidler med mye positiv energi. Kunnskap og fagstoff levert med humor og utrolig engasjement. Inspirerende budskap som tar tak i publikum.

TORE PANG:

Tore Pang er soloartist og medlem av gruppa Kriminell Kunst. Tore Pang vært en av Rogalands mest profilerte rappere de siste årene.

Arrangementet er gratis, men du trenger billett for å komme inn. Den henter du ut her.