SØNDAG 26. JUN, KL. 18:00 Tungenes fyr
Billett: KR 270 INK. AVGIFT
Kjøp billett

En spasertur rundt Montmartre med Erik Satie

Velkommen til en virtuell og musikalsk omvisning i det parisiske nabolaget Montmartre, akkompagnert av Saties vokalkomposisjoner. Følg oss på en reise rundt gatene i 1920-tallets Paris, for å besøke stedene han jobbet og bodde i. Gjennom historier, kabaret, dans og sang vil dere bli bedre kjent med komponisten, hans liv og personlighet.

Vi skal skape atmosfæren av å være i en venns stue med servering av kaffe/te og en avslappet stemning, hvor dere står fritt til å stille spørsmål underveis.

MEDVIRKENDE:

Héloïse Baldelli – sopran

Friederike Wildschütz – klaver

Héloïse og Friederike har kjent hverandre og spilt sammen i over åtte år. De er kolleger ved Universitetet i Stavanger, der Héloïse tar en doktorgrad i kunstnerisk utviklingsarbeid og Friederike jobber som førsteamanuensis i akkompagnement. De har hver for seg vært aktive utøvere i mange år, både i Rogaland og i utlandet, og denne konsertturnéen er deres første prosjekt som duo.

SAMARBEIDSPARTNERE:

Turnéen realiseres med støtte av: Universitetet i Stavanger, Rogaland fylkeskommune, Strand kommune, Sandnes kommune, Frida Hansens hus.

Fri bordplassering, dørene åpner en halv time før forestillingen. Kaféen er åpen og det er mulighet til å kjøpe kaffe/te og kaker.