LØRDAG 20. OKT, KL. 19:30 Varen
Billett: KR 270 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Dobbelrelease: Hilde Svela og Torfinn Thorsen

Det er sjelden vare at søsken gir ut egne album samtidig, og kanskje vel så unikt at de begge gir ut selvskrevet musikk!

Søskenparet Torfinn Thorsen og Hilde Svela vil sammen ha en dobbel releasekonsert med konsertturne i oktober og da må de selvfølgelig komme "hjem" til Randaberg.

Torfinn og Hilde vokste opp på Randaberg i en musikalsk aktiv familie, og fikk gjennom hele sin barndom utøve musikk i kor, kulturskole og band. De har begge tatt master i musikk og jobber nå som musikere i Haugesund og Klepp.

Torfinn jobber til daglig som musikkpastor i Skåredalen misjonskirke, i tillegg til å være frilans musiker. Han er en anerkjent bassist og mye brukt i ulike band og innspillinger, og har blant annet vært Alexander Rybakks faste bassist. Gjennom flere år har Torfinn komponert egen musikk, som nå er blitt til hans debutalbumet b e g y n n e l s e n . Musikken preges av melodiøs, varm og lyrisk instrumentalmusikk. Han spiller selv piano og bass på albumet, og har i tillegg med seg trommer, trompet og fiolin.

Hilde jobber til daglig som musikklærer i ungdomsskolen, i tillegg til å være utøvende sanger. Etter flere år som sanger i Oslo Gospel Choir gikk hun solo i 2005. Siden den gang har hun gitt ut tre album med alt fra salmer, viser og selvskrevet musikk. I oktober kommer hennes fjerde album H i m m e l s t r e i f med egenkomponert musikk. Tekstene er på norsk og anerkjente tekstforfattere som Hans-Olav Mørk, Sven Aasmuntveit og Heidi Strand Harboe er bidragsytere. På dette album er også Torfinn produsent og søster Marianne vokalprodusent og korist. Musikken preges av akustisk pop med folkemusikalske element.