FREDAG 24. SEP, KL. 19:00 Varen
Billett: KR 480 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Bjarte Tjøstheim – Det går betre no

Hvordan kan man leve av å være komiker og utlevere seg selv – når man innerst inne er engstelig av natur?

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med en personlig og selvironisk forestilling om å leve med frykt for det aller meste.

Som barn ble prestesønnen Bjarte korsfestet av kompisene sine i hagen til naboen i Randaberg. Dette barndomsminne bekreftet den indre frykten for hva livet kan føre med seg av farer og utfordringer.

I soloforestillingen Det går betre no viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Den største frykten er likevel å bli gal og at psykiateren skal si at han er klin kokos. Men da Bjarte først ble innlagt, viste det seg at psykiatrisk avdeling var det tryggeste stedet å være.

Anmeldelser

«Med humoren i bakhånd utleverer Bjarte Tjøstheim sin angst med et hjerte som er både åpent og varmt» VG

«nær og sår teaterforestilling om livets store utfordringer.» Dagsavisen

«I en blanding av tragikomiske situasjoner og kloke refleksjoner klarer Bjarte Tjøstheim å si noe viktig om hvordan det er å leve med angst» Vårt Land

Vi selger billetter til full sal for denne forestillingen, da vi håper og tror at dette vil være mulig når vi kommer til slutten av september. Skulle dette ikke la seg gjøre vil vi ta kontakt med billettkjøpere ifht flytting av dato eller refusjon av billett.

VARIGHET
ca. 60 minutter, ingen pause.

ARRANGØR
Feelgood Scene AS, iStage Entertainment AS og Det Norske Teatret