ONSDAG 24. FEB, KL. 19:00 Varen
Billett: KR 495 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Abrahams barn

Svein Tindbergs fortellerkunst har gitt mer enn 90 000(!) publikummere gleden over å finne et fellesskap i en verden hvor polariseringen mellom religionene blir stadig sterkere.

Sameksistensen mellom Abrahams barn har vært konfliktfylt. Men, historien om jøder, kristne og muslimer er mye mer. Det er også historien om en fruktbar kulturell, intellektuell og åndelig vekselvirkning, hvor de tre religionene har blitt rikere ved å leve tett innpå hverandre.

SVEIN OM ARBEIDET
– Å lage en scenefortelling om en av grunnsteinene i den menneskeskapte kulturen kan virke uoverkommelig, sier Svein Tindberg om sitt arbeid med disse tekstene. – Men på den annen side er det ikke så komplisert som vi vil ha det til. Dette er gode historier! Min oppgave er å fortelle en god historie, med glimt i øyet. Jeg håper publikum går ut med et smil om munnen, men også med mer kunnskap. Skal vi bo sammen må vi vite litt om hverandre. Må vi ikke?

Pga restriksjoner med Korona selger vi billetter uten setenummer ("free seating") til denne forestillingen. Seteoppsett vil kunne variere etter hvilke regler som for smittevern som evt vil være gjeldende når denne forestillingen kommer ti Varen.